Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Betuws Best

De Betuwe is leverancier van gevarieerd en gezond voedsel in Nederland. Veel bedrijven in dit gebied bestaan al meer dan 100 jaar! De Betuwe, vooral bekend om het veelsoortige fruit, biedt nog veel meer. De streekproducten leveren namelijk naast fruit ook vlees, groente, zuivel en eieren direct van het platteland. Eerlijk voedsel en dat proef je!

Horeca

In de Betuwe worden de heerlijkste gerechten bereid met pure streekproducten. En dat proef je! Ontdek snel waar jij terecht kunt voor heerlijk eten.

Meer informatie

Overnachten

Blijf overnachten in een bijzondere locatie en wordt wakker met een ontbijt met de lekkerste streekproducten.

Meer informatie

Landwinkels

In de Betuwe vind je ontzettend veel prachtige landwinkels vol heerlijke streekproducten. Koop er de lekkerste streekproducten voor thuis!

Meer informatie

Download de Betuws Best app

De gratis app Betuws Best neemt je mee langs diverse streekproducenten in de Betuwe aan de hand van mooie fiets- en wandelroutes, evenementen en streekrecepten. Ontdek in de app waar je streekproducten kunt kopen en proeven. Of waar je het beste kunt blijven slapen voor de échte Betuws Best beleving. Download de app via de App Store of Google Play Store.

Meer informatie

Heerlijke streekrecepten

Betuws Best is op zoek gegaan naar de allerlekkerste recepten uit de Betuwe en heeft daarom iedereen uitgedaagd om zijn of haar favoriete (familie)recept in te zenden. Zie hieronder welke leuke recepten er onder andere zijn binnengekomen.

Tip: In de Betuws Best app staan nog veel meer recepten. Download de app nu!

(Nashi)peer met honing, walnoten en tijm

Deze peren zijn lekker als nagerecht of als een tapas/klein hapje. Het recept is in een handomdraai te maken!

Bekijk het recept hier

Pittige eierragout met kerrie

Wie houdt er nu niet van een pasteitje?! Traditioneel gevuld met een ragout van kip, rundvlees of champignons, maar heb jij al eens aan ei gedacht? Een verrassende maar heerlijke combinatie die je in een mum van tijd op tafel zet.

Bekijk het recept hier

Kweepeer-membrillo

Een kweepeer is een wonderlijke vrucht met een vachtje. Bij de oogst en verwerking ruikt het hele huis zoet. Een leuk recept, want jonge kinderen willen de lava in de pan zien spetteren!

Bekijk het recept hier