Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Fransche School – Guido Weijers, Andries Tunru en Ruud Smulders – Fransche Zomer aan het Spoel – VR 27 AUG

27 augustus 2021 van 20:30

Goilberdingerdijk 40

4106 LC

Culemborg

Fransche Zomer aan het Spoel! Vanavond komen Guido Weijers, Andries Tunru en Ruud Smulders ‘Buiten Spelen’ (zonder jas).

Er mag eindelijk weer gelachen worden. En hard ook. Deze zomer toeren Guido Weijers, Ruud Smulders en Andries Tunru langs zonovergoten buitentheaters, waaronder het onze bij Werk aan het Spoel. Zij brengen je deze zwoele zomeravond messcherpe stand-up, pijlsnelle improvisatie en hilarische grappen.

Dit onwaarschijnlijke gelegenheidstrio zorgt voor een comedy-cocktail vol humor. Deze keer niet te zien op Oudejaarsavond, in De Slimste Mens of bij De Vooravond, maar gewoon live in de buitenlucht en wel hier in Culemborg.

Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door het Kickstart Cultuurfonds en Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze oneindige dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus dit eerste jaar zijn we zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst!

> Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip.


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in de Betuwe!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.