Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

ENTREE ZOMERFABRIEK – PAS DE CYGNE | HANNAH KALDEWAIJ & FABIEN JULIE VERHOEF | SILENT DISCO: DJ RICK SNEL

8 augustus 2020 van 20:30 - 23:00 uur

Stationsweg 7

4101 NG

Culemborg

De Zomerfabriek: de zaterdagavonden ga je meemaken door in een carrousel 3 korte acts te zien en beleven op verschillende plekken in de fabriek. Laat je verrassen!

Hannah Kaldewaij & Fabien Julie Verhoef (zaal)
Ik vraag me af, als je Corrine Bailey, Beyonce en dan een of andere Joni Mitchell in de stemmenger stopt, zou het dan zijn als Hannahs stem? Kom dichterbij en luister, voordat ze je laat gaan. Absoluut geweldig!

Singer/songwriter Fabienne Julie brengt een intieme folk sfeer met zich mee die nog lang blijft resoneren. Met haar zelfgeschreven liedjes schetst ze op eloquente wijze heldere verhalen, waarbij ze genoeg ruimte overlaat voor de unieke interpretatie van haar luisteraars. Door het lezen van verschillende boeken heeft Fabienne Julie geleerd hoe ze haar emoties naar woorden vertaalt. Literatuur is dan ook een van haar inspiratiebronnen. Groots geïnspireerd door acts als Patrick Watson, AURORA, Billie Marten en Lana Del Rey weet ze een nieuw universum te creëren door het gebruik van dromerige sounds en songteksten die voelen als een golf van poëzie.

Pas de Cygne (pleintje)
Ook zo moe van de drang naar perfectie? Aankleefzwaan gaat over de schoonheid van het streven tegen beter weten in. Gewapend met dwarsfluit, accordeon en absurditeit neemt Pas de Cygne je mee in een ervaring waarin imperfect perfect is en we met elkaar onbevangen en mislukt mogen zijn. Het jonge mime-duo Sofie en Martijn neemt een korte adempauze in de worsteling van hun bestaan. In deze humoristische, toegankelijke en beeldende voorstelling wordt muziek beweging en worden spelers muzikanten.’ | Martijn Schrier en Sofie de Klerk

silent disco: DJ Rick Snel (Noord)


Lees meer
Delen: