Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Herdenkingsconcert Bas Kuijlenburg

12 maart 2023 t/m 12 maart 2023 van 15:30 - 15:30 uur

Grote Kerkstraat 2

4101 CB

Culemborg

Op 17 december vond er op de Rijksweg in Culemborg een tragisch verkeersongeluk plaats waarbij de dood van de Culemborgse stadgenoot Bas Kuijlenburg viel te betreuren. U heeft dit vast al gehoord.
Bas Kuijlenburg was een heel bekend en gewaardeerd persoon in Culemborg. Als gerenommeerd zanger, zangdocent en dirigent heeft hij veel betekend voor de Culemborgse samenleving. Zo was hij meer dan 15 jaar dirigent van het Culemborgs Mannenkoor en heeft hij tientallen jaren mede vorm gegeven aan een grote hoeveelheid concerten in en buiten Culemborg, als dirigent en als solist.
De familie en de vele culturele vrienden en collega’s van Bas willen hem herdenken tijdens een herdenkingsconcert op 12 maart in de Grote of Barbarakerk in Culemborg. Aan dit concert zullen diverse solisten en muzikanten belangeloos meewerken, onder wie vele leden van het koor van De Nationale Opera. Bas Kuijlenburg maakte zelf deel uit van dit koor.
Het bezoek van het concert is gratis om zoveel mogelijk Culemborgers deelgenoot te kunnen laten zijn van deze herdenking. U bent van harte welkom!


Lees meer
Delen: