Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Kids proef!

30 juli 2021 t/m 30 juli 2021 van 13:00 - 16:00 uur

Herenstraat 29

4101 BR

Culemborg

Kom je deze zomervakantie ook proeven in de tuin van het Elisabeth Weeshuis Museum? Samen ontdekken we de groenten van het seizoen, proeven we de verschillen tussen toen en nu en maken we smaakvolle kunst!

Vanaf 23 juli is er de gehele zomervakantie GRATIS *Kids proef!* op de woensdag, vrijdag en zaterdag in de tuin van het Elisabeth Weeshuis Museum. Er komen verschillende docenten, dus kom gerust vaker!

*Kids proef!* is onderdeel van het themajaar: Genoeg voor een heel weeshuis! Een jaar vol leuke, leerzame en lekkere activiteiten rondom eten. www.weeshuismuseum.nl/genoeg

Combineer *Kids proef!* met een bezoek aan het Elisabeth Weeshuis Museum en ervaar hoe het eten van toen veranderd is vergeleken met nu. Kaat de keukenmeid heeft hulp nodig in de keuken: maak jij de boter? Speel het spannende moestuinspel in de binnentuin en ontdek meer over het eten van de weeskinderen. Op de nieuwe speelzolder ga je eten verzamelen voor de weeskinderen, zoals brood en en boter. Alleen boter? Geen hagelslag en pindakaas? Is dat wel genoeg? Wat vind jij?


Lees meer
Delen: