Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

La vie en rose: wandelconcert

4 oktober 2020 van 14:00 - 17:00 uur

Grote Kerkstraat 4

4101 CB

Culemborg

Salon Ensemble ‘La Vie En Rose’ speelt meeslepende, nostalgische en verassende muziek. Pikante polka’s, trotse tango’s, wufte walsen, geinige genrestukken en licht klassieke meesterwerken. Feestelijke afsluiting van de exposities ‘Vrij’ en ‘Vliegend Vrij’. Napraten en flaneren.

WANDELCONCERTEN ‘LA VIE EN ROSE’
De Grote of Barbarakerk is door het formaat de enige overdekte ruimte in Culemborg waar bezoekers onbekommerd en op veilige afstand kunnen rondwandelen. Dat hebben duizenden gedaan in de afgelopen septembermaand bij hun bezoek aan de talrijke evenementen en de twee grote exposities ‘Vliegend Vrij’ en ‘Vrij’. 4 oktober is de laatste dag dat deze spectaculaire ‘luchtkunstwerken’ van tien bekende Nederlandse kunstenaars en 25 schilderijen van Culemborgse kunstenaars te bewonderen zijn. Die afsluiting wordt in stijl gevierd met twee wandelconcerten van Salon Ensemble La Vie En Rose. Nostalgisch, aanstekelijk, meeslepend en feestelijk…zo worden ze aangekondigd.

Het programma is uiterst afwisselend: pittige polka’s, statige tango’s, wervelende walsen en licht klassieke meesterwerken in verrassende arrangementen. Dat klinkt luchtig maar de zes musici zijn wel afkomstig uit het Radio Filharmonisch Orkest, Het Orkest van de Achttiende Eeuw, ASKO/Schönberg en het Mondriaan Kwartet. Tussen al het klassieke werk door vinden ze het heerlijk om ontspannen maar vakkundig een heel ander genre te spelen. Heel Culemborg is welkom en kan veilige flaneren op zondag 4 oktober: aanvang van de concerten 14.00 en 16.00 uur. De toegang is vrij, de hoed gaat rond.


Lees meer
Delen: