Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

LekArt Festival

23 september 2022 t/m 25 september 2022 van 10:00 - 17:00 uur

Goilberdingerdijk 40

4106LC

Culemborg

Het driedaagse kunstfestival LekArt komt dit jaar terug naar Culemborg. Onder de titel River Deep presenteert LekArt 2022 van 23 t/m 25 september in het landschap van de rivier de Lek hedendaagse beeldende kunst, performance en installiekunst, theater en lens-based media fotografie en film. River Deep nodigt de bezoeker uit zich te verdiepen in de natuurkracht van de rivier. Alleen als we respect hebben voor de rivier en haar diep blijven doorgronden, kunnen we er in de toekomst mee blijven samenleven, is de centrale gedachte.

LekArt wil de verbinding in de samenleving bevorderen en nodigt daarom actief uit tot bijdrage aan de totstandkoming van het festival. Geïnteresseerden kunnen aansluiten bij de maandelijkse LekArt Labs bijeenkomsten, waarbij betrokken kunstenaars het wordingsproces van hun werk met het publiek delen en dit publiek op haar beurt wordt uitgenodigd om kennis en ideeën te delen. Verder wordt jong en oud uitgenodigd om het eigen ultieme riviergezicht op de Lek te delen door middel van een fotowedstrijd en voorziet de regionale jeugd een van de kunstenaars van input voor een imposante muurschildering die het centrum van Culemborg blijvend zal versieren.

Meer informatie over het festival, het thema van dit jaar en het programma, vind je op www.lekart.nl. Door @lekartculemborg op social media te volgen blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en activiteiten.


Lees meer
Delen: