Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Oldtimer tractoren op de Bol in Varik

6 juni 2022 t/m 6 juni 2022 van 12:00 - 17:00 uur

Waalbandijk

4064CB

Varik

Tweede Pinksterdag: oldtimer evenement in Varik

Net als voorgaande jaren organiseert de Betuwse Historische Tractoren Club (BHTC) op Tweede Pinksterdag weer een happening met prachtig opgepoetste en gereviseerde oldtimers op de Bol in Varik. Naast de oude tractoren zijn er ook antieke werktuigen, stoomtractoren en oogstmachines te bewonderen. Bovendien is de “Keverclub” aanwezig met antieke Volkswagen Kevers. Kortom: een leuke activiteit voor jong en oud! Toegang is gratis!
Bezoekers zijn Tweede Pinksterdag (maandag 6 juni) welkom van 9.00 uur tot 17.00 uur. De meeste tractoren zijn echter ’s middags te zien, aangezien er ’s ochtends eerst een toertocht gemaakt wordt door de regio. Rond de middag komen de tractoren weer terug naar de Bol. Daar zijn dan zowel oude als nieuwe tractoren en oogstmachines te bewonderen en de oldtimer VW Kevers. Ook is een werkende net-naoorlogse scheepsmotor te bezichtigen.
Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: er zijn volop hapjes en drankjes te verkrijgen. Niet alleen voor de deelnemers aan de toertocht, maar ook voor het publiek dat gewoonlijk in groten getale op de festiviteit af komt.
Locatie: de Bol in Varik, aan de Waalbandijk bij de aanlegplaats van het pontje Varik-Heerewaarden. Kijk voor meer informatie op www.bhtc.nl.
Aanmelden voor de toertocht kan nog steeds. Deelname kost € 15,- (inclusief ontbijt om 9.00 uur). Voor opgave van toerrijders en informatie kan contact worden opgenomen met Louw van Londen, tel 06-5386 6056.


Lees meer
Delen: