Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Open Atelierroute Waard Art

25 september 2021 t/m 26 september 2021 van 11:00 - 17:00 uur

ateliers in heel West Betuwe

4158EH

West Betuwe

Ook dit jaar is er een open atelierroute van WaardArt in West Betuwe. We kunnen gelukkig weer genieten van al het moois dat mensen hebben gemaakt. Op zaterdag 25 en zondag 26 september tussen 11 en 5 uur zetten de kunstenaars hun ateliers open voor geïnteresseerde bezoekers.

De route langs de mooie dorpen aan de Linge en de Waal voert u naar kunstenaars die zeer uiteenlopend werk maken. Zij zijn aanwezig in hun atelier en vertellen hoe hun werk tot stand komt en waarom zij bepaalde thema’s of technieken toepassen. Hierdoor kijkt u hopelijk met nog meer plezier naar de werken en schaft u misschien wel een werk aan.

Tijdens de route is er een overzichtstentoonstelling van de deelnemende kunstenaars in het Stroomhuis te Neerijnen, Van Pallandtweg 1. Het overzicht van de route is hier ook te vinden, zodat u zelf kunt bepalen waar u heen gaat.
De opening van de overzichtsexpositie op vrijdagavond 24 september om 20 uur. In het Stroomhuis.
Er is ook een nazomerexpositie van WaardArt in De Pluk in Geldermalsen, te bezoeken tot eind december van dit jaar.
Ondanks ons enthousiasme respecteren we de afstands- en hygiëneregels in verband met het coronavirus via aanwijzingen aan de deelnemers en de bezoekers.


Lees meer
Delen: