Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Straatmuzikanten in binnenstad CLMBRG| Kok de Koning

25 juli 2020 van 13:00 - 17:00 uur

Markt

4101BX

Culemborg

Straatmuzikanten in binnenstad CLMBRG| Kok de Koning. Elke zaterdag in de zomermaanden juli en augustus, wordt de binnenstad van Culemborg gevuld door muziek van wisselende en talentvolle straatmuzikanten. Het wordt een mooie zomer in het hart van de stad. Van folkore/pop en melancholische tot rock en rauwe eigenzinnige muziek. laat je verrassen in de binnenstad van Culemborg!

KOK DE KONING ACCORDEONIST-ZANGER
Kok de Koning speelt sinds de middelbare school als pianist en accordeonist in bands en groepen.
In 1997 wordt hij fulltime muzikant en is vooral als accordeonist actief in kleine, vaak akoestisch mobiele, gezelschappen waarmee hij veel speelt bij bedrijfs-, privé- en culturele evenementen. Sinds 2010 speelt Kok regelmatig in De Efteling als accordeonist van De Eftelingmuzikanten, een muziekgroep die in het park optreedt in de buitenlucht.

Kok heeft een brede muzikale smaak, van jazz tot amusementsmuziek. Grote voorliefde heeft hij voor wereldmuziek en Latijns-Amerikaanse muziek in het bijzonder. Behalve accordeon en piano speelt hij trekharmonica (diatonische accordeon) en een aantal snaarinstrumenten waaronder de Cubaanse tresgitaar.

Als accordeonist is hij van vele markten thuis en speelt en zingt hij wals musette, tango, swingliedjes, popnummers, Latijns-Amerikaans maar ook Nederlandse luisterliedjes en meezingers.
Welke muzikant kom jij beluisteren?


Lees meer
Delen: