Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Heerlijke herfsttips!

Tips voor deze herfst

Elisabeth Weeshuismuseum

Onttrokken aan het toezicht van de weesouders was de zolder van het Elisabeth Weeshuis misschien wel de fijnste plek in het huis. Een plek waar je de dag kon verwerken en even kind kon zijn. Kom ook spelen tussen de lakens en de graanzakken en wees kind op de kinderzolder! Dit jaar vieren we de verjaardagen van 52 weeskinderen, want verjaardagen werden niet gevierd in het weeshuis. Lees meer over de levensverhalen van een Frans, Arie, Rika en vele anderen en zet ze op zolder in het zonnetje met vlaggetjes en cadeau’s en schrijf, knutsel en teken een wens in het vriendenalbum.

Meer informatie

Maak een herfstige fietstocht door de Betuwe

Ook in de herfst is het heerlijk om een stuk te fietsen. Fiets bijvoorbeeld een van de streek fietsroutes. Hierbij fiets je langs diverse streekproducenten die je graag kennis laten maken met hun verse producten. Zo heb je gelijk wat lekkers voor onderweg!

Meer informatie

Trick or Treat Culemborg

Hey griezel!

Op 28 oktober is er weer een leuke ‘Trick or Treat’ Halloween-actie voor kinderen. Dus trek je engste outfit aan en loop tussen 19.00 – 20.00 uur langs zoveel mogelijk deuren en scoor wat lekkers!

P.S durf jij dit jaar in het spookhuis met levensechte griezels? Hou de socials Mancave Culemborg in de gaten voor de route en het programma.

Meer informatie

Ga in de herfstvakantie virtueel op reis in de 3D wereld van Minecraft. Vind je Minecraft leuk en hou je van een ontdekkingsreis? Kom dan naar GeoFort en doe mee aan de Minecraft VR Experience!

Meer informatie