Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Inspiratieprogramma's Betuwe

Heb je een bezoek aan de Betuwe gepland? Of denk je er sterk over na om eens een bezoek aan deze prachtige streek te brengen? Wij snappen wel waarom! Het kan soms veel tijd kosten om een dagprogramma voor te bereiden. Want je wilt natuurlijk veel zien en doen, en je hebt niet oneindig de tijd.

Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben wij verschillende inspiratieprogramma’s opgesteld voor jouw bezoek aan de Betuwe. Handig!

Beleef de Betuwe

De Betuwe ontdek je pas echt wanneer je er meer dan een dag doorbrengt. Op deze pagina hebben we een 2-daags inspiratieprogramma voor je opgesteld. Aan de hand van dit programma ontdek je verschillende highlights van de Betuwe in twee dagen. We lichten leuke locaties en activiteiten uit. Proef zelf de Betuwse sfeer en geniet!

Meer informatie

Betuwse cultuur snuiven

Ben je een echte cultuurliefhebber en wil je graag meer te weten komen over de geschiedenis van de Betuwe? Hier vind je een inspiratieprogramma om de culturele kant van de regio te leren kennen binnen één dag.

Meer informatie

Genieten van de Linge

De rivier de Linge is een van de langste rivieren in Nederland. De rivier stroomt door de Betuwe en komt langs verschillende leuke dorpjes in de regio. Er zijn verschillende manieren om van de Linge te genieten: te voet, op de fiets of vanaf het water!

Meer informatie