Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

B&B Weids

B&B Weids is een prachtige Bed en Breakfast gelegen op een prachtige centrale locatie op de Utrechtse heuvelrug en aan de Nederrijn. Vanuit deze locatie zijn de Betuwe en het Land van Maas en Waal snel te bereiken.

De Bed & Breakfast beschikt over drie ruime, lichte suites die, mede doordat het huis hoger ligt dan de rivier, beschikken over een prachtig uitzicht. De suites zijn van alle gemakken voorzien en zijn 24/7 toegankelijk via een eigen ingang.

B&B Weids is het perfecte vertrekpunt voor sportieve activiteiten. Overal zijn fiets- en wandelroutes uitgezet. Die slingeren door eeuwenoude bossen, heide en uiterwaarden. In de omgeving zijn veel kastelen, oude stadjes en historische monumenten, die interessant en gezellig zijn om te bezoeken. Door de goede voorzieningen, bereikbaarheid en centrale ligging is het ook een geschikte plek voor zakenlieden.

Hier wordt gezorgd voor een lekkere start van de dag. Het uitgebreide ontbijt bevat zoveel mogelijk seizoensgebonden en zelfgemaakte producten (jam!). Dieetwensen zijn geen probleem. Ontbijt wordt in de kamers geserveerd of klaargezet in de koelkast in de suite. Als het mooi weer is dan kunt u ontbijten in de tuin. Er zijn lunchzakjes zodat u wat overblijft, kunt meenemen voor de lunch. Lekker en makkelijk!


Lees meer
Delen: