Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beleef de Betuwe

  • Huur een stoere E-Chopper en ontdek de Betuwe als een échte biker
  • Iedereen met een bromfietscertificaat of rijbewijs kan rijden met de E-Chopper
  • Kies een door ons uitgestippelde route of bepaal zelf je weg

Huur een stoere E-Chopper en ontdek de Betuwe als een échte biker. Tijdens de onvergetelijke E-Chopper tour door de Betuwe ervaar je de prachtige omgeving. Dankzij de elektrische aansturing tour je geruisloos langs de allermooiste plekjes!

Met een E-Chopper van Beleef-deBetuwe.nl verken je in alle rust de regio. Hoe heerlijk is het om door de Betuwe te toeren langs prachtige fruitboomgaarden, over slingerende dijkjes en langs de mooiste rivier van Nederland?

Kies een door ons uitgestippelde route of bepaal zelf je weg. Het start- en eindpunt is op onze locatie in Beesd vlakbij van het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Iedere route heeft zijn eigen charme. Bewonder de prachtige bloesem van de fruitbomen of bezoek het vestingstadje Buren met talloze rijksmonumenten. Héérlijk ontspannen met de wind door je haren rondtoeren! Een fantastische beleving!

Iedereen met een bromfietscertificaat of rijbewijs kan rijden met de E-Chopper. Rijden op een E-Chopper gaat als vanzelf. Het lijkt erg op het besturen van een brommer of fiets, maar met dikkere banden. Voor vertrek krijg je een korte uitleg over de werking van de E-Chopper. Wil je even test rijden op de E-Chopper? Geen probleem! Dit kan gemakkelijk op onze parkeerplaats.


Lees meer
Delen: