Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Campingpark Zennewijnen

  • Verzorgde camping met ruime, zonnige plaatsen bij de fruitbomen
  • Luxe trekkershutten en romantische pipowagens
  • Mogelijkheid voor het drinken van een drankje en het afhalen van snacks

Voel je goed in het hart van de Betuwe! Maak even tijd op deze verzorgde camping met ruime, zonnige plaatsen bij de fruitbomen. Tevens zijn tien plaatsen verhard, zodat ook campers met een gerust hart het veld op- en afkomen. Verkwikkende rust, veel gezelligheid, heerlijk eten en een uitstekende uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Welkom op Campingpark Zennewijnen!

Camping Zennewijnen ligt in het hart van de Betuwe nabij Hanzestad Tiel met zijn gezellige horecapleinen en ruime winkelaanbod. Binnen 30 autominuten ben je in ’s-Hertogenbosch, Veenendaal en Utrecht. Met de Waal op een steenworp afstand komen ook vissers ruimschoots aan hun trekken. Na een dag fietsen of wandelen is het op de camping goed toeven. Het openlucht zwembad zorgt voor verkoeling en met een koud drankje op het gezellige zonovergoten terras bij Bistro Zen & Zo kom je weer helemaal bij. Natuurlijk hoef je niet zelf te koken, dat doet de chef-kok voor je!

Geen eigen kampeermiddel? Op de camping vind je luxe trekkershutten en romantische pipowagens. Een fantastische belevenis voor jong en oud.

Huisdieren zijn toegestaan op de camping en in trekkershut nr 6. De trekkershutten zijn rolstoel toegankelijk, even als het sanitair gebouw. Er is een aparte invaliden douche voorziening.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: