Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Oude Duikenburg

Ga je elkaar het jawoord geven? Heb je een jubileum voor de boeg of wil je een verjaardag vieren? Of heb je een zakelijke bijeenkomst in het vooruitzicht? Hartelijk welkom in De Oude Duikenburg!

We onthalen je graag gastvrij in ons restaurant en zalencentrum in Echteld. Middenin de Betuwe met zijn karakteristieke boomgaarden; gemakkelijk bereikbaar dankzij de ligging nabij de A15.

Kom je langs voor een persoonlijke kennismaking? Dan laten we je met plezier de verschillende zalen en mogelijkheden zien.
We beloven je alvast een zaal waar je ongestoord bijeen kunt zijn, in een sfeer die bij je past. Veel van onze vaste gasten weten dat inmiddels en komen juist daarom graag naar De Oude Duikenburg. Natuurlijk staat ons keukenteam klaar om je ook in culinair opzicht te verrassen.

Welkom in Echteld!


Lees meer
Delen:

Je voelt je thuis in de Betuwe!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.