Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Minicamping ‘t Ommetje

  • Sfeervolle camping
  • Gezellige visvijver
  • Weids uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug

Midden tussen de bloeiende boomgaarden en het karakteristieke rivierenlandschap van de Betuwe tref je minicamping ‘t Ommetje, een landelijk gelegen boerderijcamping nabij Tiel.

‘t Ommetje is een gemoedelijke, sfeervolle en rustige camping met 25 plaatsen (10-12 m2), waarvan de meesten zijn voorzien van een plateau voor een stabiele en schone ondergrond. Verder zijn er twee verharde camperplaatsen beschikbaar. U heeft keuze uit 6, 8 of 10 ampère stroom. En mocht je geen eigen tent of camper hebben, dan kun je nu ook overnachten in de gelijkvloerse vakantiewoning (nieuw!) of de huurcaravan.

Verder is de camping voorzien van een gezellige visvijver, jeu de boules baan, een speeltuintje voor de kleintjes, workshops, een mooie schone sanitaire ruimte en twee recreatieruimtes. Vanuit de camping heb je bovendien een weids uitzicht over de Utrechtse heuvelrug en heb je een directe uitsluiting op het fietsenknooppuntennetwerk die je langs grote rivieren en pittoreske dorpjes in Rivierenland brengt. Fietsen kun je eventueel stallen in de fietsenstalling op het terrein.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Je voelt je thuis in de Betuwe!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.