Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Mission Metaverse

Mission Metaverse is de verzamelnaam voor unieke Virtual Reality en Augmented Reality Games. Twee verschillende werelden, waarin je samen of tegen elkaar de strijd aan gaat. Dit moet je meemaken!

Met Zowel VR als AR zie je een werkelijkheid die er niet is. Bij VR stap je in een complete virtuele wereld, terwijl je bij AR de echte wereld blijft zien met een virtuele laag daaraan toegevoegd. Gaan jullie voor de VR Experience, de AR Battle of misschien wel een combinatie.

Bij de VR Experience werk je samen met jouw vrienden of familie om een horde zombies te verslaan in een verlaten stad. Ben je geen fan van zombies? Dan kies je voor een mildere variant. In deze games kom je steeds een stapje verder, maar wordt de uitdaging ook steeds groter. Durf jij het aan?

In de AR Battle ga je de strijd tegen elkaar aan met een virtueel potje trefbal. Door middel van de bril zie je naast de echte wereld ook een geprojecteerde laag. Probeer je virenden te raken door virtuele energieballen af te vuren. Een onvergetelijke ervaring, waar sport, technologie en teamwork samenkomen.

Beide activiteiten kunnen zowel los als samen worden gereserveerd. Super leuk als vriendenuitje, familieuitje of kinderfeestje.


Lees meer
Delen: