Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Wipeout

  • Het origineelste dagje uit
  • Hoogste freefall glijbaan van de Benelux
  • Meerdere parcoursen

That will leave a Mark! Beleef het origineelste dagje uit van dit moment! Kom naar het midden van Nederland voor het enige echte Wipeout parcour ter wereld met de van TV bekende Obstacles. De Big Red Balls, de Sucker Punch muur, Mega Sweeper, Dizzy Dummy en er is zelfs de hoogste freefall glijbaan van de Benelux te vinden: de Killer Surf!

Alle onderdelen zijn verdeeld over meerdere parcoursen, er is zelfs een Winter Wipeout. Ze zijn allemaal even uitdagend! Alle courses bevatten land- en wateronderdelen en duren twee uur. De Kaap is de enige echte licentiehouder van Wipeout! Je kunt dus alleen bij ons terecht om de waanzinnige parcours af te leggen. Durf jij het aan?

Het park is gecertificeerd met een Gouden Greenkey én de Blauwe Vlag. Dit betekent dat het een schoon en veilig strand is met alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd dagje uit. Gratis parking, toezichthouders, kraakhelder zwemwater met hoogste drie sterren kwalificatie, ligbedden, douches, toiletten, horeca, trendy beachclub en zelfs gratis wifi! Bij de entreeprijs krijg je ook de gehele dag gratis toegang tot het prachtige Beldert Beach waar je eventueel kunt beach-volleyballen of gewoon heerlijk genieten aan het strand.

Bekijk de website voor meer informatie voor het leukste maar ook de meest Painfully Funny dagje uit van Nederland: www.wipeout.nl


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: