Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Kuilenburgerpad

6 KM 1,25 uur wandelen

Culemborg staat bekend als bruisende stad, maar ook buiten het hart is genoeg te beleven. Culemborg is gelegen op een stroomrug van rivier De Meer en het Kuilenburgerpad leid je dan ook door een waterrijk gebied. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Onderweg kom je verschillende landschapsparken tegen. De Bol op Redichem hoort bij het kleinseminarie in Culemborg en is omringd door grachten. De tuin en het park zijn aangewezen als Rijksmonument, waardoor de authentieke sfeer uit 1640 bewaard is gebleven.

De route wordt aangegeven met een blauwe markering in de vorm van een klomp. Het Kuilenburgerpad is in twee richtingen gemarkeerd, zodat de route zowel links- als rechtsom te wandelen is. De route kan gecombineerd worden met het Engelroderpad (16 km). Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.

Deze route is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. Waterdicht en stevig schoeisel wordt aanbevolen. Honden zijn verboden op particuliere delen van het Klompenpad om verstoring van vee en wild te voorkomen. Dit is aangegeven op de openstellingsborden die u aan het begin van het particuliere terrein vindt.

Ter info: Het Kuilenburgerpad is deels niet toegankelijk, omdat Landgoed De Geer momenteel is afgesloten.

Voor actuele routeinformatie, wijzigingen, informatie over folderverkooppunten en recensies van wandelaars over deze route klik hier.

Voor meer informatie over deze en andere klompenpadroutes kijk op www.klompenpaden.nl of download de app! Je kunt de app hier downloaden voor iOS en hier voor Android.


Lees meer
Startpunt Start Kuilenburgerpad
De Plantage
Culemborg
Knooppunten
Eindpunt Start Kuilenburgerpad
De Plantage
Culemborg
Aangeboden door:
Delen: