Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Eropuit in de winter!

Leuke wintertips!

Kerstmarkt en Dickens Geldermalsen

Op 17 december is de kerstmarkt in Geldermalsen. Op 18 december strijkt het Dickens Festijn hier neer. Wil je weten wat hier allemaal te doen is? Kijk dan snel in onze agenda!

Meer informatie

Wandel de Stapelroute

Mooie wandeling over het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd.

Het landgoed is ruim 900 hectare groot en is gelegen in een kom van de Linge. Je vindt er bossen, grienden, lanen, boomgaarden, akkers en waterpartijen.

Geniet na het wandelen van een lekkernij bij de Stapelbakker!

Meer informatie

Fiets Rondje Tiel

Deze fietstocht voert je door het fraaie Betuwse landschap rondom Tiel, stad van Flipje. Je fietst over dijken en komt langs boomgaarden, sluizen, kerken, kastelen en typische Betuwse boerderijen.

Meer informatie

Winter bij Geofort

Ga deze winter op ontdekkingstocht bij Geofort! Ga virtueel op reis in de 3D wereld van Minecraft. Vind je Minecraft leuk en hou je van een ontdekkingsreis? Kom dan naar GeoFort en doe mee aan de Minecraft VR Experience!

Ontdek het hier

December activiteiten in Culemborg

In de Culemborgse binnenstad vinden in de maand december verschillende intieme en hartverwarmende activiteiten plaats: tijdens het winterfestijn zijn er acts in de binnenstad, de engel van Culemborg wordt onstoken en in het Weeshuis en Weeshuismuseum is er ook van alles te doen.

Bekijk de activiteiten