Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Eropuit met kids

Voor kinderen heeft de Betuwe verrassend veel te bieden. Maak kennis met en leer over bloesem en fruit, raas uit aan en in het water of breng een bezoek aan een museum. Of komt speuren en spelen op een heus forteiland: bijzonder!

Duik de geschiedenis in met Flipje

Het Flipje en Streekmuseum is een modern museum in een historisch pand aan de Waal. Dit leuke uitje is uitermate geschikt voor kinderen, gezinnen en ouderen die het leuk vinden o Flipje en zijn vrienden te bezoeken en op een interactieve manier de geschiedenis van Tiel de beleven. Een sprekende spiegel, rinkelende potjes, archeologie, zilver en porselein of drie soldaten uit 1450 die onder de maquette van Tiel liggen begraven zorgen voor een verrassend museumbezoek.

Meer informatie

Uitgelicht: tips voor kids

GeoFort

Op een oud forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, vind je het interactieve science center GeoFort. Duik of dit spannende forteiland in de wereld van Minecraft, klimaat en big data. Binnen een buiten is er van alles te doen en ontdekken voor jong en oud. Niet voor niets won GeoFort al eens de prijs voor ‘Beste Kindermuseum van de wereld’!

Meer informatie

Museum Elisabeth Weeshuis

Hoe was het leven in een weeshuis vroeger? We vertellen het je niet alleen, je kunt het zelf ook meemaken! Verkleed je als weeskind, ontdek de enge beestjes in het bed, speel de filmquiz en doe het kinderrechtenspel – een leuk en leerzaam uitje voor de hele familie.

Meer informatie

Fruitpark Ochten

Centraal gelegen in de Betuwe vind je een plek waar je dagen kunt vertoeven, een echte boomgaard kunt ervaren en tegelijkertijd iets kunt leren over (hoogstam)fruit. Jong en oud vermaakt zich hier prima!

Meer informatie

Tijd voor pannenkoeken!

Een dag op, aan of in het water

Water is ook in de Betuwe volop te vinden. Huur een kano en trek eropuit op de Linge, of ga een heerlijke dag naar het ‘strand’. De kids vermaken zich hier prima!

Alle tips op een rij:

Wat zoek je?