Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Pontjes in de Betuwe

Water speelt in de Betuwe een belangrijke rol. En hoe steek je dat water over? Met een pontje natuurlijk! In de Betuwe vind je verschillende auto-, fiets- en voetveren.

De vaarschema’s van de veren variëren. De meeste autoveren varen het hele jaar, en de fiets- en voetveren varen een zomerdienst van 27 april t/m 29 september. Aan het begin en het einde van deze periode wordt er alleen in het weekend gevaren.

Door eventuele problemen met waterstanden kunnen er wijzigingen zijn in de veerdiensten. Kijk op Uiterwaarde.nl, Riveer.nl en Maasveren.nl voor alle actuele informatie over de verschillende veren in het Rivierengebied.

Let op: in verband met de Coronamaatregelen zullen de fiets- en voetveren van Uiterwaarde.nl dit jaar helaas niet meer in de vaart gebracht worden.

Het betreft de volgende pontjes in de Betuwe: Varik – Heerewaarden, Druten – Dodewaard, Beuningen – Slijk Ewijk, Heukelum – Galgenwaard, Rhenen – Lienden en de Liniepont.

Voet- en fietsveren in de Betuwe

Autoveren in de Betuwe

Je voelt je thuis in de Betuwe!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.