Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Waterrecreatie

Er zijn diverse locaties in de Betuwe waar je lekker op, aan of in het water kunt genieten. Zo is het Eiland van Maurik in een prachtig natuurlijk gebied gelegen waar je heerlijk kunt genieten op het zandstrand of in het zwemwater. Even verderop vind je Beldert Beach, waar je kunt relaxen in de beachclub of kunt deelnemen aan één van de vele activiteiten die er georganiseerd worden. Of huur een sloep of kano maak een tocht over de Linge. Vanaf het water ziet de Betuwe er nóg mooier uit!

Tip: Eiland van Maurik

Op het Eiland van Maurik is altijd wat te beleven: van zwemmen en zonnen tot zeilen, waterskiën en vissen. Het heeft een fijn strand, ligweides en goed zwemwater en bevindt zich in een prachtig natuurlijk gebied vlakbij Maurik in de gemeente Buren. Je vindt hier ook het bijzondere Vakantiepark Eiland van Maurik, waar jong en oud samen kunnen genieten.

Bekijk het vakantiepark

Tips op en aan het water:

Wat zoek je?

Tip: Beldert Beach

Prachtig kraakhelder zwemwater, een fijn strand, douches, toiletten, een waterglijbaan, beachvolleybal, horeca, vermaak, … alles is aanwezig om er een heerlijk dagje genieten in de zon van te maken! The place to beach! Het allermooiste strand met dé leukste activiteiten en faciliteiten, voor jong en oud! Het is en blijft een fantastische plek om te vertoeven.

Meer informatie

Bootje huren? Dat kan hier: