Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Persberichten

Gelredag op Slot Loevestein

POEDEROIJEN – In samenwerking met Erfgoed Gelderland en Omroep Gelderland, staat Slot Loevestein gedurende de laatste Gelredag van deze zomer, op zaterdag 28 augustus, in het middelpunt.

Op deze zaterdag zal René Arendsen van Omroep Gelderland live verslag doen van de activiteiten in het museum. De activiteiten vinden plaats tussen 10:00 en 15:00 uur. Voor bezoekers van de Gelredag is toegang tot het museum op deze dag gratis. Reserveren is verplicht, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Klik hier voor het volledige persbericht…

Meer info

Gelredag in het Flipje en Streekmuseum Tiel

TIEL – In samenwerking met Erfgoed Gelderland en Omroep Gelderland, staat het Flipje & Streekmuseum Tiel gedurende de Gelredag op 14 augustus in het middelpunt. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Op deze zaterdag zal René Arendsen van Omroep Gelderland live verslag doen van de activiteiten in het museum.

Klik hier voor het volledige persbericht…

Meer info

Je voelt je thuis in de Betuwe!

Je vindt hier rust en ruimte en uitgestrekte gebieden waar je lekker een frisse neus kunt halen.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.