Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Concert Zanger-Pianist Roon Staal te Culemborg in de Oud Katholieke Kerk

21 juni 2019 van 20:00

Varkensmarkt 18-20

4101 CL

Culemborg

***** “Let the amazing vocal performance of Mr. Staal now carry you away” – Art Garfunkel – *****

*****”It’s his voice not least his songwriting ability that really shines throughout” – Gilbert ‘O Sullivan -*****

NIEUWE SERIE ZOMER CONCERTEN ROON STAAL

Na de Winter- en Lente Tour concerten gaat woensdag 12 juni in Paasloo de Zomer Tour van zanger-pianist Roon Staal van start. De tour eindigt zondag 30 juni in Sellingen met een openluchtconcert. De hele tour telt 14 concerten op verschillende locaties in Nederland. Het concert te Culemborg in de Oud Katholieke Kerk vindt plaats op vrijdag 21 juni 2019 en begint om 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d’Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O’Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel. In 2011 nog genomineerd voor een musical award voor zijn rolvertolking van Peter Koot in de musical Petticoat en met eerder (2002) nog zijn hoofdrol in de rock-opera Tommy van rock-group The Who in een productie van het Koninklijke Luchtmacht orkest, trad Staal ook op in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel (Simon&Garfunkel).

Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals Promise, Als Je Mij Zoekt en Weet Waarom Je Leeft afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond en het meer klassieke Pie Jesu gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber. Nieuw in het repertoire zijn o.a. The Sound Of Silence van Simon en Garfunkel en Across The Universe van John Lennon. Kaarten voor de Zomer Concerten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. De toegangsprijs is € 17,50. U bent van harte welkom!


Lees meer
Delen: