Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

De molen van Maurik – Theetuin en logies

  • Romantische theetuin
  • Bijzonder overnachten in een molen uit 1873
  • Vlak bij fietsknooppunt 73 en wandelknooppunt V70 Rivierenland

De molen is gebouwd in 1873 op de fundamenten van een middeleeuws kasteel. In 2006 is de molen geheel gerestaureerd. U kunt neerstrijken in de gezellige theetuin of overnachten in de molen.

Theetuin
De romantische theetuin bij de molen is mede door de walnoten- en fruitbomen een oase van rust. Dé plek om even uit te rusten, bij te praten of gewoon om van de molen te genieten.

Kleine kaart van exclusieve thee, standaard thee en koffie tot vers appelgebak, tosti’s, baguette’s, frisdrank, alcoholvrij bier en alcoholvrije wijn.

Hemelsbreed 100 meter van fietsknooppunt 73 Rivierenland en wandelknooppunt V70 Rivierenland. Ook het Maarten van Rossumpad en het Romeinse Limespad komen langs dit knooppunt. Geopend van maart t/m oktober van 10:00 uur tot 18:00 uur, met aangenaam weer en als de molenaar aanwezig is. Houdt u daarom onze Google Maps openingstijden in de gaten!

De theetuin is rolstoeltoegankelijk en huisdieren zijn, mits aangelijnd, ook welkom.

Logies
Slapen in de tot woonhuis verbouwde molen, met een heerlijke tuin en privé-terras. De molen is gelegen op een unieke en prachtige locatie, die een geschiedenis uit de middeleeuwen met zich meedraagt. Uitermate geschikt als uitvalsbasis voor alle fiets- en wandeltochten in de Betuwe, maar ook voor activiteiten die in de omgeving en verder te doen zijn. Niet te vergeten alle zwem-, watersport- en visgelegenheden in het Rivierengebied. Op de 1e verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer en badkamer. Op de 3e verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer en op de 4e verdieping de tweede badkamer. De molenaar heeft bij het draaien van de molen toegang tot de molen, om deze veilig en voor ieders plezier te laten draaien.

De molen is niet rolstoeltoegankelijk en huisdieren zijn niet toegestaan.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Suggesties binnen deze categorie

Vakantiepark Eiland van Maurik
In het hart van de Betuwe vindt u dit bijzondere vakantiepark waar jong en oud samen genieten. Kinderen hoeven zich geen ...Lees meer
Maurik
Meer informatie
Meer over Vakantiepark Eiland van Maurik
B&B ‘t Rot
Logement de Appelgaard
Achter de dijk van de rivier de Lek, vlakbij het historische stadje Culemborg, ligt verscholen tussen oude hoogstamboomgaarden ons ‘Logement de ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Logement de Appelgaard
Delen: