Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

MarinaPark Bad Nederrijn

MarinaPark Bad Nederrijn
Ultiem genieten, dat staat centraal bij MarinaPark Bad Nederrijn! Dankzij de ligging aan de Nederrijn ervaar je een unieke sfeer en rust op het knusse vakantiepark in Maurik. Of je er nu voor kiest om te kamperen of te verblijven in een luxe vakantiehuisje in Maurik, een heerlijk ontspannen vakantie is gegarandeerd!

Walhalla voor watersporters
MarinaPark Bad Nederrijn is een walhalla voor watersporters. Vlak naast ons vakantiepark in Maurik bevindt zich een waterskivereniging waar men ook kan wakeboarden. Verder kun je zwemmen, varen, waterskiën, surfen, zeilen, kanoën maar natuurlijk ook prachtig vissen. Tegenover het park kun je je boot aanleggen op een van de eilandjes met aanleg strandjes. Het dichtstbijzijnde tankstation ligt op 500 m. Je vaart vanaf het park al snel naar Utrecht, Wijk bij Duurstede en Amerongen.

Faciliteiten

  • Recreatieplas met strand
  • Speeltuin voor de kids
  • Brasserie de Loswal
  • Jachthaven met totaal 300 ligplaatsen
  • Watersport
  • SUP-boarden
  • Verhuur van E-choppers, E-bikes en boten
  • Volop vismogelijkheden

Omgeving
In de directe omgeving van MarinaPark Bad Nederrijn vind je meerdere fiets- en wandelroutes. Verken de omgeving tijdens een leuke fiets- of wandeltocht. Hiervoor is de Utrechtse Heuvelrug ook erg geschikt. Hier ontdek je namelijk de mooiste plekken uit deze regio. Of wat dacht je van een bezoek aan de Betuwe? Dit is een landstreek in Nederland, begrensd door de Waal in het zuiden en de Nederrijn en de Lek in het Noorden. Deze streek staat bekend om de vele oppervlaktewateren en fruitteelt. In de bloesem- en oogsttijden vinden er leuke plaatselijke evenementen plaats. Voor de allerkleinsten, kun je een bezoek brengen aan Ouwehands Dierenpark. Dit is te vinden op 13 km afstand van MarinaPark Bad Nederrijn. Bekijk hier de tal van leuke dieren en maak er een gezellig dagje uit van.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: