Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Restaurant het Dijkhuis

  • Voor ieder wat wils
  • Verse producten uit de streek
  • Diverse speciaalbieren

In Restaurant Het Dijkhuis is er voor ieder wat wils. Lunchen, dineren, een kopje koffie met gebak, een borrel drinken of een snack afhalen; het kan allemaal. Direct aan de dijk vind je het restaurant, waar je terecht kunt voor lunch en diner. Beneden in het souterrain vind je het eetcafé en de cafetaria.

In Restaurant Het Dijkhuis wordt er gewerkt met verse producten waarvan veel uit de streek afkomstig zijn. Ook de kunst aan de muur en het keramiek is gemaakt door lokale kunstenaars. Je kunt zelf een gerecht van de kaart kiezen óf je laten verrassen. Het verwenmenu bestaat uit een viergangendiner met bijbehorende wijnen. Het Dijkhuis heeft een prachtig terras aan de voorkant van het pand, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 uur voor lunch en diner.

Voor een gezellige borrel kun je terecht in het eetcafé. Deze is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Naast een borrel kun je hier ook een eenvoudige maaltijd nuttigen zoals een biefstukje, kipsaté of spareribs. In de warme ambiance van het bruin café kun je tevens genieten van diverse speciaalbieren, zowel van de tap als uit de fles.

Aan de achterzijde van het pand vind je de cafetaria. Van donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur kun je hier onder andere homemade frietjes en verschillende snacks afhalen. Bestellen kan door te bellen, sms’en of WhatsApp’en naar 06 – 25 39 49 01.

Verder kun je ook voor het geven van een feestje terecht in Het Dijkhuis.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: