Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only

Betuwe Grand Cru

Proeven, picknicken, high wine, leven en beleven.

 

De Betuwe is rijk aan sterke kwaliteitsstreekproducten. Deze streekproducten kenmerken zich door de eerlijke en de ambachtelijke manier waarop ze worden gemaakt en hebben wij hier voor u samengevoegd tot Betuwe Grand Cru.

Een goed voorbeeld van Betuwe Grand Cru producten zijn bijvoorbeeld de Betuwse wijnen. Wist u dat de Betuwse wijnen zelfs tot de beste wijnen van de lage landen behoren?

In deze regio is het eindeloos genieten. Van de exclusieve en stijlvolle smaken. Van de prachtige, uitgestrekte landschappen. Van de heerlijke geuren, de geweldige kleuren. Welkom bij Betuwe Grand Cru.

Genieten. Van onze streken.

Betuwe Grand Cru staat voor proeven, picknicken, high wine, leven en beleven. Maar daarna gaat het genieten verder. Bijvoorbeeld op onze prachtige accommodaties voor een overnachting. Inclusief alle luxe, comfort en aandacht voor een onvergetelijk verblijf. De Betuwe is echter niet alleen een vruchtbare grond voor heerlijke wijnen, maar juist ook voor andere producten. Bij Betuwe Grand Cru prikkelen we het liefst al uw zintuigen met onze eerlijke en ambachtelijke streekproducten.

 

Deelnemende partners zijn:

B&B Hoff van Eldik

Heerlijk vertoeven in deze vrijstaande duurzame ecowoning; knus bij de haard in de sfeervol ingerichte woonkamer of gezellig naborrelen bij de open haard op eigen terras. Dat kan in deze luxe verzorgde B&B! In de sfeervolle living met luxe pantry wordt ‘morgens het veelzijdige ontbijt geserveerd.

Meer informatie

Fruitpark Hotel en Spa

In april 2019 opende het moderne plattelandshotel Fruitpark Hotel & spa 4 sterren superieur. Hier kun je een overnachting boeken midden tussen de fruitbomen. Alle kamers zijn luxe ingericht en gasten mogen gebruiken maken van de wellness faciliteiten. Het hele jaar is er de speeltuin, uitkijktoren, blotevoetenpad, en kinderboerderij.

Meer informatie

't Veerhuis Opheusden

‘t Veerhuis heeft een rijke historie. Het pand is halverwege 1800 gebouwd en diende in die tijd al als veerhuis. De sfeer van toen hangt er nog steeds, dat ervaart u op het moment dat u de drempel overstapt. Het pand is klassiek ingericht, elementen van vroeger in combinatie met een moderne touch. Je kunt hier genieten van een heerlijke lunch of diner in een gezellige sfeer.

Meer informatie

Wijngaard Keulenhof

Mooie wijnen maken is een vak en vraagt gedurende het gehele jaar aandacht. Bij Wijngaard Keulenhof vlakbij Elst doen zij dit vanuit hun hart. Het stuk grond waarmee ze zijn begonnen heeft de vorm van een hart. Om dit te symboliseren vind je op het etiket van de wijnen van de Keulenhof een hart.

Meer informatie

Wijngaard De Kruithof

Wat is er aangenamer dan mooie momenten met elkaar delen onder het genot van wijnen en spijzen. Bourgondisch genieten en het creëren van mooie ontmoetingen, gecombineerd met gastvrijheid en persoonlijke aandacht. Daar staat Wijngaard De Kruithof in Ophemert voor.

Meer informatie

Ontspannen. In elke richting.

Betuwe Grand Cru neemt je mee naar de wijngaarden, bijzondere accommodaties en heerlijke restaurants. Op de fiets, de paden en wegen: via deze routes wijzen we u de weg in deze bijzondere regio. Ontdek het zelf. Want hier leiden alle wegen naar één en hetzelfde doel: 100% genieten.

Betuweroute

De Betuweroute leidt je langs boomgaarden die in de lente het landschap bedekken met een witroze bloesemdeken. In de zomer zie je overal het fleurige fruit. De gehele streek straalt rust en ruimte uit. Fiets langs uitgestrekte (water-) recreatiegebieden en geniet vanaf de dijk van het mooie uitzicht over de uiterwaarden.

Meer informatie

Midden-Betuwe route

Met deze gevarieerde, 48 kilometer lange fietsroute, verken je de Midden-Betuwe, het gebied tussen de Waal en de Nederrijn. Je fietst door rustige natuur en langs lieflijke dorpjes als Lienden, Kesteren en Ochten. Geniet van de dijken, uiterwaarden, rivieren en boomgaarden!

Meer informatie

Rondje Tiel

Deze fietstocht voert je door het fraaie Betuwse landschap rondom Tiel, stad van Flipje. Je fietst over dijken en komt langs boomgaarden, sluizen, kerken, kastelen en typische Betuwse boerderijen. Onderweg kom je langs vele knusse streekwinkeltjes en geniet je van heerlijke lokale producten.

Meer informatie

Ben je ook Betuwe Grand Cru?

Ben je ondernemer in de Betuwe en wil je je aansluiten bij Betuwe Grand Cru?

Lees hier meer informatie